YOGA

VIL GØRE DIN KROP MERE FLEKSIBEL OG DIT SIND MERE ROLIGT.

OM YOGA I SANTOSHA

Yoga i Santosha udbydes af flere forskellige selvstændige undervisere, så følg endelig med i nyhedsbrevet.

YOGASTILARTER

Vinyasa – Vinyasa yoga rummer en mere dynamisk praksis hvor du vil opleve et flow mellem dine asanas og hvor din vejrtræning og bevægelser synkroniseres. Underviseren designer flowet så klassen vil sjældent være den samme.

Asthanga – Denne yogastilart ligger til grund for mange andre typer af Vinyasa yoga og er en fysisk krævende yogaform, der giver styrke, fleksibilitet og udholdenhed. I Ashtanga yoga laver man faste serier af stillinger, der udføres i flow og med fokus på åndedrættet.

Yinpower – Yinpower er en praksis med base i den asiatiske Yin yoga. Man arbejder med Yin/Yang, men du er aktiv i stillingerne. Stillingerne holdes i alt fra 1-7 minutter for at kroppen får tid til at forandres og give slip på det du ikke længere har brug for. Det beroliger dit nervesystem, så du kan slappe af, mens du er tilstede i øjeblikket. Yinpower er godt for os alle og vil virke helende på din krop og nervesystem, hvad enten du har piskesmæld eller manglende energi.

Yin – Yin er en stille og meditativ yogaform. I Yin yoga arbejder man passivt med strække kroppens bindevæv, og det er et godt supplement til de fleste andre yogastilarter, hvor man arbejder med at styrke og strække musklerne. I Yin yoga holdes stillingerne i længere tid (fra 3 til 10 min), så der er tid til at give slip og lade tyngdekraften gøre sit arbejde.